Bilde av to menn som jobber i et åpent kontorlandskap

Om Garasjetilbud.no

La leverandørene kjempe om deg.

Vårt kundeløfte | Hvordan fungerer Garasjetilbud.no | Hvem er vi? | Personvern | Kundesupport | For leverandører | For presse | For andre samarbeidspartnere

Vårt kundeløfte

Bilde av Gulbrand Øverbye
Gulbrand Øverbye: Produktansvarlig

Vi jobber for å utvikle Garasjetilbud.no til markedets beste og enkleste anbudstjeneste for garasjer og garasjeporter.

Hos oss verdsetter vi forbrukeren høyest. Det gjenspeiles i tjenesten vår, samt leverandørene vi samarbeider med. Ikke minst er det enkelt, uforpliktende og gratis for deg å bruke anbudstjenesten.

Målet vårt er å gjøre det så lett som mulig for deg å finne rett garasje/garasjeport, til en konkurransedyktig pris. Derfor jobber vi hver dag for å sette deg i kontakt med de beste leverandørene i nærområdet ditt.

Hvordan fungerer Garasjetilbud.no?

Garasjetilbud fungerer ved at du fyller ut skjemaet på forsiden for å komme i kontakt med selskaper som kan levere ønskelig garasje eller garasjeport på adressen din.

Tjenesten vår er gratis og uforpliktende, noe som innebærer at det ikke koster noe for deg å bruke Garasjetilbud.no. I tillegg står du alltid fritt til å takke nei til alle tilbud, dersom du ikke blir fornøyd med noen av dem.

Anbudstjenesten finansieres ikke av forbrukerne, men av leverandørene. De betaler en fast sum for å motta en henvendelse via oss, uavhengig av tilslag på den enkelte henvendelse. Dermed kan du være sikker på at selskapene gir deg sitt beste tilbud.

Hvem er vi?

Garasjetilbud.no er utviklet, eid og drevet av det norske selskapet Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854 mva.).

Vi har siden 2009 utviklet en rekke forbrukerrettede nettsider for sammenligning av produkter og tjenester. Underveis har vi etablert oss som markedsledende innen flere bransjer, samtidig som vi har hjulpet tusenvis av mennesker å få bedre priser og avtaler.

Kanskje har du allerede benyttet deg av en av våre andre tjenester, som for eksempel Eiendomsmegler.no, Strøm.no eller Boligalarmer.no?

bilde av anders øie
Anders Øie: Forretningsansvarlig

Personvern

Informasjonen din er i trygge hender hos oss. Dataen du fyller inn i skjemaet vil kun sendes til relevante leverandører.

Vi bruker aldri din personlige informasjon til noe annet enn å gi deg gode tilbud på garasje og/eller garasjeport.

Det eneste du vil motta fra oss er en bekreftelse på e-post i etterkant av at du har sendt inn skjemaet.

Les mer: Personvern og informasjonskapsler

Kundesupport

Målet med Garasjetilbud.no er å hjelpe forbrukere med å finne et godt garasjetilbud.

Er det noe du lurer på?
Her finner du svar på vanlige spørsmål.

For leverandører

Representerer du en leverandør som vil nå ut til flere potensielle kunder? Fortsett å bruke tid på det du gjør best, så skal vi gjøre det vi gjør best – hente inn relevante og gode kundehenvendelser for deg.

Send en epost til vår salgsansvarlig, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., og få en større kundeportefølje. Det eneste du trenger å passe på er å gi kunden et tilbud som er for godt til å si nei til.

Les mer: For leverandører

For presse

Er du journalist og vil snakke med en av oss i Garasjetilbud.no?

Send en epost til vår kommunikasjonsansvarlig, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For andre samarbeidspartnere

Har du en god idé til et samarbeid med Garasjetilbud.no? Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så ser vi om vi kan skape noe av verdi sammen.