Garasje på kvelden

Garasjeleverandører

Legg garasjekjøpet ut på anbud

I skjemaet til høyre kan du sette sammen den garasjen du ønsker tilbud på. Før du sender forespørselen om å få tilbud er det likevel noen ting du er nødt til å avklare.

Først og fremst: Har du tillatelse til å bygge garasje på tomten din? Hvis ikke må du søke til kommunen, og dette kan fort ta en stund. Når det er avklart bør du vite om du ønsker deg en enkeltgarasje, dobbeltgarasje eller trippelgarasje og om du vil ha loft eller ikke.

I tillegg kan du velge mellom en rekke forskjellige takkonstruksjoner for garasjen din: Flatt tak, valmtak, halvvalmtak og saltak. Mens saltak nok er det som de fleste av oss forbinder med et tradisjonelt skråtak som møtes på midten, er valmtak et skråtak der takplatene skråner jevnt nedover til alle fire sider. Et halvvalmet tak har en mindre trekantet valm over en gavlvegg som avsluttes øverst i et trapes.

Du må også gjøre mål av lengden/dybden du ønsker å ha på garasjen, samt hvor bred den skal være. Det er vanligst å oppgi dette i centimeter.

Garasjeleverandører

Om Garasjetilbud.no

Garasjetilbud.no er en gratis tjeneste for deg som skal bygge garasje eller carport. Tjenesten er uforpliktende og sikrer at du får beste spesialtilpassede tilbud på garasje eller carport. Nettbureau AS står bak tjenesten. Vi driver også Norges største anbudstjeneste innen ferdighus på Ferdighus.com.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook, Twitter

Tjenester

Garasjetilbud.no gir deg en enkel og kostnadsfri måte å innhente tilbud på garasje eller carport tilpasset dine behov.

Få uforpliktende tilbud