Hvit garasje med svart garasjeport ved siden av en enebolig

Garasjeleverandører

Legg garasjekjøpet ut på anbud

I skjemaet på denne siden kan du sette sammen den garasjen du ønsker tilbud på. Før du sender forespørselen om å få tilbud er det likevel noen ting du er nødt til å avklare:

  1. Har du tillatelse til å bygge garasje på tomten din? Hvis ikke, må du søke til kommunen, og det kan ta en stund før du får byggetillatelsen i hånda.
  2. Hvilken type garasje ønsker du? Du bør finne ut om du ønsker deg en enkeltgarasje, dobbeltgarasje eller trippelgarasje, samt om du vil ha loft eller ikke.
  3. Hva slags tak vil du ha? Du kan velge mellom en rekke forskjellige takkonstruksjoner for garasjen din: Flatt tak, valmtak, halvvalmtak og saltak. Mens saltak nok er det som de fleste av oss forbinder med et tradisjonelt skråtak som møtes på midten, er valmtak et skråtak der takplatene skråner jevnt nedover til alle fire sider. Et halvvalmet tak har en mindre trekantet valm over en gavlvegg som avsluttes øverst i et trapes.
  4. Hvor stor skal garasjen være? Du må gjøre mål av lengden/dybden du ønsker å ha på garasjen, samt hvor bred den skal være. Det er vanligst å oppgi dette i centimeter.

Garasjeleverandører

Tidligere garasjeleverandører