Motorisert garasjeport – Motoriserte garasjeporter er praktiske i hverdagen, men det er noen ting du må tenke på før du går til innkjøp.

Litt enklere med motorisert garasjeport

Hverdagen blir litt enklere når du oppgraderer til en motorisert garasjeport.

Man skal ikke undervurdere den gode følelsen av å bare trykke på en knapp i bilen og se at garasjeporten foran deg åpner seg. Motoriserte garasjeporter er ikke lenger en luksus for de få, og det er både enkelt og ganske rimelig å skaffe seg.

En motorisert garasjeport er naturligvis spesielt praktisk når det regner – da slipper du å forlate bilen for å åpne garasjedøren. Dessuten er de motoriserte garasjeportene tryggere enn vanlige garasjeporter når det kommer til innbrudd. Siden det er ingen ytre åpnemekanismer på porten er det svært vanskelig å bryte opp de mekaniske garasjedørene.

Hva med strømbrudd?

Noen garasjeporter fungerer mekanisk, noe som betyr at de fungerer også ved strømbrudd. Andre garasjeporter er helelektriske og vil stoppe opp og ikke fungere dersom strømmen går.

Spesielt dersom du ikke har andre måter å komme deg inn i garasjen utenom å bruke selve garasjeporten er dette noe du bør sjekke opp i før du bestemmer deg for hvilken type garasjeport du ønsker å gå for.

Det finnes imidlertid løsninger for garasjer uten ekstra dør som er utstyrt med helelektriske garasjeporter. Et vanlig ekstrautstyr for slike porter er en nødfrikobling. Ved å ha en slik koblet til på utsiden av garasjen er det mulig å åpne porten mekanisk i en nødsituasjon.

Stadig mer tilgjengelig ekstrautstyr

Med en teknologi som utvikler seg i lysets hastighet blir det også mer å velge i av ekstrautstyr som kan kjøpes til garasjeportene. Vi har laget en egen artikkel om kodelås for garasjeporter, hvor du blant annet kan lese om hvordan slike systemer fungerer.

Det kan også være en idé å sjekke om leverandøren av garasjeporten tilbyr serviceavtale når du kjøper en motorisert garasjeport. Feil på slike porter er ofte kompliserte for menigmann å fikse på, og med en serviceavtale er du sikker på at du får hjelp fra folk som er kompetente på den porttypen som du har og at du får originaldeler dersom noe må byttes ut.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook, Twitter

Tjenester

Garasjetilbud.no gir deg en enkel og kostnadsfri måte å innhente tilbud på garasje eller carport tilpasset dine behov.

Få uforpliktende tilbud