Garasje med garasjeport

Garasjer skreddersydd etter dine behov

Få tilbud på garasje og garasjeporter fra flere leverandører.

Nå kan du sammenligne og finne det tilbudet som passer deg best - raskt og enkelt.

Fyll ut skjemaet for å få tilbud på garasjer. Om du kun trenger garasjeport finner du det her.

Enkelt og greit

Få tilbud fra garasje- eller garasjeportleverandører som leverer i din region.

Ta et opplyst valg

Med flere tilbud kan du ta en veloverveid avgjørelse når det gjelder design, funksjon og pris.

Trygghet og god kvalitet

Garasjetilbud.no samarbeider bare med seriøse norske bedrifter, så du kan kjenne deg trygg på at alle selskapene du mottar tilbud fra leverer varene.

Skal du ha ny garasje eller garasjeport?

Det er ikke lett å orientere seg i garasjemarkedet. Vi har laget en tjeneste som gjør at du kan fylle inn dine behov i skjemaet til høyre og få tilbud fra flere garasje- og/eller garasjeportleverandører. Du sparer tid og penger!

Få gode tilbud på garasje

I vårt bestillingsskjema kan du sette sammen den garasjen du ønsker tilbud på. Før du sender forespørselen om å få tilbud er det likevel noen ting du er nødt til å avklare.

Først og fremst: Har du tillatelse til å bygge garasje på tomten din? Hvis ikke må du søke til kommunen, og dette kan fort ta en stund. Når det er avklart bør du vite om du ønsker deg en enkeltgarasje, dobbeltgarasje eller trippelgarasje og om du vil ha loft eller ikke.

I tillegg kan du velge mellom en rekke forskjellige takkonstruksjoner for garasjen din: Flatt tak, valmtak, halvvalmtak og saltak. Mens saltak nok er det som de fleste av oss forbinder med et tradisjonelt skråtak som møtes på midten, er valmtak et skråtak der takplatene skråner jevnt nedover til alle fire sider. Et halvvalmet tak har en mindre trekantet valm over en gavlvegg som avsluttes øverst i et trapes.

Du må også gjøre mål av lengden/dybden du ønsker å ha på garasjen, samt hvor bred den skal være. Det er vanligst å oppgi dette i centimeter.

Vi hjelper deg også med garasjeport

Om du derimot ønsker bare garasjeport kan vi hjelpe deg også med det. I bestillingsskjemaet på denne siden kan du sette sammen den garasjeporten du ønsker tilbud på.

Før du legger inn en forespørsel om tilbud på garasjeport må du ta stilling til noen spørsmål. Du må vite hvor mange garasjeporter du skal ha, og hvilken farge du ønsker deg på portene. I tillegg må du ta stilling til om du vil ha vindu i porten, om den skal være motorisert og om du vil ha montering med i tilbudet eller om du ser for deg å ordne det på egenhånd.

Før du ber om tilbud på garasjeport er det viktig at du har gjort gode og nøyaktige mål av garasjen som du skal ha port til. Våre samarbeidspartnere må ha mål på portåpningen (ofte kalt lysåpningen) både i høyden og i bredden.

Du bør også ha mål for overhøyde (avstanden fra portåpningen til innvendig tak) og avstanden fra portåpningen og til høyre og venstre sidevegg sett innenfra. Om du ikke blir klokere av dette, har vi laget en måleguide for garasjeporter.

Husk at våre samarbeidspartnere kan levere både standardmodeller og skreddersy garasje eller garasjeport som passer perfekt til din tomt, ditt hus eller din eksisterende garasje.

Om Garasjetilbud.no

Garasjetilbud.no er en gratis tjeneste for deg som skal bygge garasje, carport eller ønsker å bytte ut garasjeporten. Tjenesten er uforpliktende og sikrer at du får det beste spesialtilpassede tilbudet.

Nettbureau AS står bak tjenesten. Vi driver også Norges største anbudstjeneste innen ferdighus på Ferdighus.com.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook, Twitter

Tjenester

Garasjetilbud.no gir deg en enkel og kostnadsfri måte å innhente tilbud på garasje eller carport tilpasset dine behov.

Få uforpliktende tilbud